20110108

Briefje #024: Iets

Stelletje G en J wonen samen. Zij houdt van Slanki, hij eet graag rijstewafels, samen drinken ze wijn. Zij ziet er altijd goed verzorgd uit: tanden blinkend wit, haren zacht en glanzend. Het liefst ploffen ze na een dag werken languit op de bank. Even in de gids kijken: komt er vanavond nog iets leuks op tv? Volgende week vieren ze hoe lang ze al samen zijn, niet vergeten! J wil iets leuks kopen voor G, maar weet nog niet wat. En dat is jammer. We weten zoveel van dit leuke stel, maar we zullen nooit weten wat het 'iets' is geworden. Nou ja, dat houdt het ook wel weer spannend...

4 opmerkingen:

  1. Waarde dr Van Dijk, met grote bewondering lees ik hier steeds uw uitmuntende analyses, maar sta mij toe bij bovenstaande anamnese toch een kanttekening te plegen: er is geen kerel te vinden in het hele land die van rijstwafels houdt. Vrouwen overigens evenmin, die doen maar alsof, omdat ze voor de buitenwereld niet willen laten weten dat ze lijnen. Als ik een suggestie mag doen: glutenallergie. Dat is volgens mij de enige reden om die smerige stinkwafels te eten. Hoogachtend, dr AM van K.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waarde dr Van K, dank voor uw aanvullende analyse. Ik acht deze zeer plausibel en denk dan ook dat het bij de rijstewafels in dit specifieke geval veilig is te concluderen dat we - met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid - te maken hebben met een glutenallergie of afslankdieet. Hoogachtend, dr. TP van D.

    BeantwoordenVerwijderen