20110121

Briefje #037: Eng mens

'Schat, heb je even? Ik voel zo beroerd vandaag. Wil je de boodschappen voor me doen? Hier heb je het lijstje. Ik heb alles zo precies mogelijk opgeschreven, maar bel me als je er niet uitkomt. Schrijf mijn 06-nummer er maar even bij, voor de zekerheid.' Pardon?! Er staan maar liefst 41 boodschappen op dit briefje! Gesorteerd op productsoort (looproute in de supermarkt?): pasta, groente, vlees, brood, zuivel, blikvoer, diepvries, overigen, drank, huishoudelijk, vitamines. Nasigroente. Je weet wel: zo'n zak van 400 gram Chinese roerbakgroenten. En 2 kleine blikjes tomatenpuree extra geconcentreerd. Eng mens.

4 opmerkingen:

 1. Ik vind dit een heel normaal lijstje. gewoon van iemand die weet wat ie wil. Ik vermoed dat het geschreven is door een vrouw, wiens man/vriend naar de supermarkt is gestuurd. Komt nogal eens voor dat mannen met de verkeerde dingen thuiskomen als het niet voorgekauwd is.
  O, trouwens, vindt je het niet netjes om het 06-nummer weg te halen?
  Erg leuk trouwens je blog!

  grtjs Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Anne: En vrouwen kunnen soms wat moeilijk loslaten en vertrouwen hebben. Goede analyse!

  Fijn dat je het blog leuk vindt.
  PS: Ik heb het 06-nummer onherkenbaar gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vindt het ook een heel normaal, denk hetzelfde als anoniem. Ik schrijf ook wel eens iets heel specifieks er bij omdat manlief anders geheid het verkeerde meeneemt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zal zeker een vrouw zijn geweest die haar man op pad heeft gestuurd!! Waarschijnlijk is ze ook wel een beetje een controlfreak die de touwtjes thuis graag in handen heeft. Ik haal zelf altijd de boodschappen, maar schrijf ook alles op in de volgorde van hoe je loopt door de supermarkt! Veel makkelijker en je vergeet ook minder snel iets!

  Goh maar wat gaaf al die boodsc happenbriefjes zeg, kwam per toeval op de site.

  Als ik de volgende keer een karretje pak bij de supermarkt en er ligt nog een boodschappenbriefje in zal ik er zeker even naar kijken. Best facisnerend!

  BeantwoordenVerwijderen